J I R A N G O

Loading..

Gör din LIA/Praktik på Jirango

Om Jirango

Jirango levererar Sveriges ledande plattform för digitala event och konferenser – Jirango. Med stora möjligheter till anpassningar i plattformen för respektive event kan vi leverera riktigt brandade digitala event med många funktioner; från eventwebb och avancerad registrering och betalning till digitalt live-möte med chatfunktioner, agenda, breakout-möjligheter, digitala utställare med chat och videomöten, one-to-one-videomöten etc.

Bland kunderna finns tex Dagens Industri, Svenska Kraftnät, Boverket, Karolinska Institutet, ArkDes, Riksantikvarieämbetet, Postnord, Sveriges Lantbruksuniversitet, UD, Statens Konstråd, Eventyr, Radisson.

 
LIA/Praktik på Jirango

Gillar du ny teknik och är nyfiken på vad man kan använda den till när det kommer till möten och event – både digitala och fysiska?

Går du idag på en YH-utbildning eller liknande och söker efter en intressant LIA-plats med möjligheter till anställning – då ska du söka dig till Jirango.

Utbildningen behöver inte vara placerad i Stockholm, du kan göra din LIA på distans.

Vilka vi söker

LIA Utvecklare

Vi söker dig som går en utbildning med fokus på .Net core, SQL-server etc.

LIA FrontEnd

Vi söker dig som går en utbildning med fokus på React, Javascript, CSS etc.

LIA Sälj/Marknad

Vi söker dig som går en utbildning som account manager med fokus på B2B-försäljning eller digital försäljning. Vi söker även dig som går en utbildning inom marknadsföring.

LIA Ekonomi/Administration

Vi söker dig som går en utbildning med fokus på ekonomi, finans och administration.

LIA Event/Projektledning

Vi söker dig som går en utbildning inom möten och event eller en utbildning inriktad på projektledning inom IT-projekt, affärsutveckling etc.

Sök LIA/Praktik

Skicka ett mejl till lia@inadra.se med CV och information om dig själv, din utbildning, vad du har gjort tidigare, samt mellan vilka datum du har LIA-period.