Säkerhet

GDPR

Som arrangör är det viktigt att informera sina deltagare hur personuppgifter hanteras, används och att samla in samtycke. Det är arrangören av ett event som personuppgiftsansvarig och Jirango är personuppgiftsbiträde åt arrangören, enligt regelverket i GDPR (Dataskyddsförordningen). Du kan läsa mer om hur vi samlar in personuppgifter på hemsidan i vår integritetspolicy längst ner på sidan.

En enhet i taget vid digitala event

Som deltagare på ett digitalt event kan du endast vara inloggad och delta på en enhet i taget, detta för att undvika att oregistrerade personer deltar från flera håll. Vid ett digitalt event finns risken att deltagare delar med sig av sin inloggning till oregistrerade eller rentav obehöriga personer. För att undvika detta kan du därför endast vara inloggad och delta på en enhet i taget.

Registrering krävs vid digitala event

Endast registrerade och behöriga deltagare kan logga in i plattformen för att delta i digitala möten. Behövs inte inloggning till ditt event? Då löser vi det också.

Bank ID

Krävs ytterligare säkerhet för att verifiera deltagare på distansevent kan bank-id användas. Kontakta oss för mer information.

Flexibla lösningar

Har du någon annan fråga som rör säkerhet? Kontakta oss!