Vilka är vi?

Jirango ägs och drivs av Inadra AB som grundades 2019 av personer med lång historik inom mötesindustrin. Förutom grundarna så var Informationsteknik Scandinavia AB med som investerare och delägare redan från start.

Idén bakom Jirango var att starta från ett vitt papper och bygga ett nytt system, en portal, med det mesta man behöver som arrangör för att bjuda in, ta emot anmälningar och hantera sina deltagare. Tidigt hade man även tanken att bygga en digital arena, något som förvandlades till en nödvändighet från och med år pandemiåren 2020-21 då digitala möten och hybridmöten övergick från att vara en kuriositet till att bli del av det nya normala.

Man ville använda den senaste tekniken och göra Jirango till det flexibla och lättanvända verktyget man visste att marknaden efterfrågade. Ett modernt och fräscht sätt att arbeta.

Företaget har sitt säte i Stockholm där ledning och utveckling sker, men är representerat på flera orter i Sverige som Göteborg och Malmö. Genom samarbetet med Informationsteknik finns Jirango även företrätt i Sandviken, Umeå och Luleå.

Jobba hos oss

Vill du bli en del av Jirango och växa tillsammans med oss? Spana då in våra lediga tjänster här

soap2day
embedded maps
Adress

Västbergavägen 25, c/o Informationsteknik
Box 42101, 126 14 Stockholm

Telefon

+46 733 40 40 88

Email

info@inadra.se

Några referenser

Genom att prenumerera godkänner du vår integritetspolicy